Blog

Wil je op de hoogte blijven van alle trends, ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Triangel Groep en de financiële branche? Lees dan hier onze blogs en nieuwsartikelen!

Grip op je geldzaken bij arbeidsongeschiktheid

Grip op je geldzaken bij arbeidsongeschiktheid Het is dinsdagochtend, net 8 uur geweest en je hebt haast. De lucht is grauw en grijs. In de drukke ochtendspits ben je in de miezer onderweg naar een werkafspraak. Een grote klant voor het bedrijf waar je werkt, dus...

Lees meer

Robotisering in de financiële wereld: vriend of vijand?

Robotisering in de financiële wereld: vriend of vijand?   Robotisering gaat steeds sneller en iedereen heeft er inmiddels over gehoord of over gelezen. Toch zijn de meeste mensen afwachtend met het omarmen van deze ontwikkeling.  Onderdeel van ons leven Ondanks...

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van alle blogs, ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Triangel Groep? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn!

100% advies uit het hart

Wij kiezen voor een unieke aanpak, niet gebaseerd op fiscale regeltjes en voordelen, maar op wat jij belangrijk vindt. Wij geloven erin dat we alleen op deze manier 100% advies uit het hart kunnen geven.

Laten we kennismaken

Op het gebied van financiële administratie, personeelsadministratie, financiële planning, pensioenopbouw of vermogensbeheer zijn wij een ster. Benieuwd naar ons? Maak kennis met ons team of maak een afspraak om een kop koffie te drinken!

Hulp nodig?

Heb je vragen, een financiele uitdaging, wil je geholpen worden door toegewijde professionals?

Hulp nodig?

Heb je vragen, een financiele uitdaging, wil je geholpen worden door toegewijde professionals?

Stuur ons een bericht

Wil je iets met ons delen? Dat kan gerust. Stuur ons een bericht en we zullen contact met jou opnemen. 

Vragen

Zijn jouw vragen nog niet beantwoord? Bekijk onze veelgestelde vragen voor antwoord.