Ed Beemsterboer

Financial controller

Mail Ed
072-5411056

Ed over de Triangel groep

Thuiskomen, het gevoel van thuiskomen. Dat gevoel kreeg ik vanaf de eerste dag dat ik bij de Triangel Groep mocht werken. Leuke collega’s, informele sfeer en een bedrijf met een duidelijke visie, waarbij de klant centraal staat. Ik ben ooit begonnen bij een Big 4 accountantskantoor en heb daar veel geleerd. Als financial controller stel ik jaarrekeningen op en begeleid ik ondernemers met hun financiële administratie. Ik vind het leuk om de klant volledig te ontzorgen met hun administratieve rompslomp, zodat de klant zich volledig kan richten op zijn onderneming!

Evelien Koelman – Groot

Financieel analist

Mail Evelien
072-5411055

Evelien over de Triangel groep

Ik werk sinds 2016 als financieel analist voor de Triangel Groep. Zowel het werk als het bedrijf passen goed bij mij. Een open organisatie met fijne collega’s, vernieuwende ideeën en veel aandacht voor de klant. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Henriëtte Beukers

Financieel analist

Mail Henriëtte
072-5411067

Henriëtte over de Triangel groep

Na achttien jaar te hebben gewerkt bij een groot bedrijf in de financiële dienstverlening, was ik op zoek naar een nieuwe werkgever. Het moest een bedrijf zijn waar ze zoeken naar praktische en efficiënte oplossingen voor klantvraagstukken en waar ze op een duidelijke en eenvoudige manier communiceren.  Het bedrijf moest ook vooruitstrevend zijn en gebruik maken van de voordelen van automatisering. Samenwerken in een klein team met veel ruimte voor overleg, ondersteuning en plezier was ook een voorwaarde voor mij. Triangel Groep heeft dat allemaal!

Jobien Honders

Financiële planner

Mail Jobien
072-5411052

Jobien over de Triangel groep

De eerste vraag die mij gesteld werd in mijn sollicitatiegesprek was: “Jobien, wat vind jij belangrijk in je werk?”. En dat is waar het bij Triangel Groep omdraait: wat vind je belangrijk? Die vraag stellen wij aan onze klanten en ook aan elkaar. Deze persoonlijke aandacht en interesse is voor mij het onderscheidend vermogen van Triangel Groep. Ik ben blij dat ik deel uit maak van dit team.

Kay van Soest

Solutions Architect (ICT)

Mail Kay
072-5411069

Kay over de Triangel groep

Bij Triangel Groep hebben we een heel sociaal gezellig team. In dit team is het mijn taak al de IT gerelateerde projecten op te pakken en zoveel mogelijk te automatiseren.

Marc de Leeuw

Financial controller

Mail Marc
072-5411058

Marc over de Triangel groep

Bij de Triangel Groep vind je geen strakke pakken, dure auto’s of marmer op de vloeren. Het motto: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Daardoor voelen klanten zich thuis bij ons. Ik ben al 13 jaar werkzaam bij Triangel Groep als Financieel Analist en de laatste twee jaar als Financieel Controller. Door de robotisering zorgen wij er samen voor dat onze ondernemersklanten geen uren meer aan hun administratie zitten. Jaarrekeningen samenstellen uit het stenen tijdperk is bij ons verleden tijd. De administratie wordt door ons team binnen 48 uur bijgewerkt en verwerkt. Op basis hiervan kunnen wij betere sturing geven aan de onderneming en kunnen we de ondernemer nog beter adviseren.

Marcel Huismans

Financiële planner

Mail Marcel
072-5411059

Marcel over de Triangel groep

Zodra ik bij de Triangel Groep ging werken, voelde ik me op mijn plaats. We leveren meer dan een toegevoegde waarde aan de klant. Ik vind het een enorm voorrecht om op dit niveau te mogen werken.

Marelle Huijg

Financial controller

Mail Marelle
072-5411060

Marelle over de Triangel groep

Ik werk sinds februari 2017 bij de Triangel Groep. In mijn functie stel ik de jaarrekeningen op en maak ik de VPB aangifte. Daarnaast vind ik het een leuke uitdaging om mee te werken in een team om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Niets geeft meer voldoening dan een tevreden klant!

Marieke Jonker

Financieel analist

Mail Marieke
072-5411061

Marieke over de Triangel groep

Ik werk sinds 2005 voor de Triangel Groep, waar ik ben begonnen op het secretariaat. Bij de Triangel Groep is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Vanaf 2017 vervul ik dan ook met veel plezier de functie van financieel analist. Ik bereid o.a. de aangiften inkomstenbelasting en persoonlijke financiële analyses van onze klanten voor. Samen met mijn collega’s doen wij er alles aan om onze klanten van dienst te zijn en zo veel mogelijk te ontzorgen.

Marijke Kraakman

Personeel & Salarisadministrateur

Mail Marijke
072-5411062

Marijke over de Triangel groep

Toen ik in 2001 bij de Triangel Groep kwam werken, was de P&O afdeling net opgericht. Inmiddels werken we er met drie personeelsleden en we hebben zo’n 150 klanten voor wie we ook de salarisadministratie doen. Maar de gemoedelijke en gezellige sfeer die er toen hing, is er nog steeds.

René Kuijs

Financiële planner

Mail René
072-5411051

René over de Triangel groep

De Triangel Groep ben ik begonnen om klanten op een eerlijke manier te adviseren. Als een klant nieuw is, maken we altijd eerst een financiële analyse van zijn situatie. Pas als we daar inzicht en overzicht in hebben, kunnen we de klant een goed advies geven. Dat doen we voor een eerlijke prijs. Dat laatste vind ik erg belangrijk omdat het in de financiële sector vaak draait om zelfverrijking in plaats van het beste advies. Mijn medewerkers heb ik daarom ook uitgekozen op integriteit. Het zijn mensen die hun werk met plezier doen, en hun beste beentje voor zetten om klant nog beter van dienst te zijn.

Michelle Meijer

Office manager

Mail Michelle
072-5411064

Michelle over de Triangel groep

Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit interne zaken zoals administratie, inkoop en diverse andere projecten. Elke dag is weer anders. Daarnaast is er ruimte om te groeien, zijn alle ideeën welkom en wordt iedereen binnen het team van Triangel Groep erg gewaardeerd, wat ik prettig vind!

Rebecca Braspenning

Assistent financial controller

Mail Rebecca
072-5411068

Rebecca over de Triangel groep

Triangel Groep is een fantastisch bedrijf waar veel aandacht is voor de klanten en hun wensen. Sinds mei 2018 werk ik bij de Triangel Groep als consultant financiële boekhouding Yuki, waar ik de klanten wegwijs mag maken binnen ons boekhoudsysteem. We zorgen ervoor dat de klanten zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan hun boekhouding en daarvoor meer tijd over hebben voor de ‘leuke’ dingen in het leven! We proberen mee te denken en met z’n allen de klant een eerlijk advies te geven. Binnen de Triangel Groep is er ook ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waardoor we met een enthousiast team vol plezier te werk gaan.

Sandra Groot

Assistent office manager

Mail Sandra
072-5411066

Sandra over de Triangel groep

Ik verzorg de betalingen aan leveranciers en zorg voor de betalingen van de salarissen. De Triangel Groep is heerlijk om voor te werken: het is een sociaal, gezellig bedrijf waar je jezelf kunt zijn.

Hulp nodig?

Heb je vragen, een financiele uitdaging, wil je geholpen worden door toegewijde professionals?

Hulp nodig?

Heb je vragen, een financiele uitdaging, wil je geholpen worden door toegewijde professionals?

Stuur ons een bericht

Wil je iets met ons delen? Dat kan gerust. Stuur ons een bericht en we zullen contact met jou opnemen. 

Vragen

Zijn jouw vragen nog niet beantwoord? Bekijk onze veelgestelde vragen voor antwoord.