Personeelsadministratie, meer dan salaris betalen

Personeelsadministratie is zoveel meer dan het uitbetalen van salarissen. Er zijn allerlei regels, wetten en instanties waarmee je als werkgever te maken krijgt. Denk aan pensioenen, ziekteverzuim, een conflict met een medewerker, wetswijzigingen, ARBO vraagstukken, cao’s, et cetera.

Besteed je personeelsadministratie uit

Laat je volledig ontzorgen. Je salarisadministratie regel je bij Triangel Groep al vanaf € 7,75 per medewerker per maand. Natuurlijk helpen we je ook met verlof, verzuim, advies, verzekeringen en pensioen.

Wil je weten wat het beste bij jou past? Laat ons jou bellen, neem zelf contact op met onze specialisten of lees verder wat Triangel Groep voor jou kan betekenen.

Meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen?

072 5411 050
[email protected]


Of lees meer over ons

WAT MAAKT TRIANGEL GROEP ANDERS?

Tevreden klanten

Professionals

%

Advies uit het hart

Personeel, een lust of een last?

Ondernemers moeten ervoor zorgen dat hun personeel bijdraagt aan de winst en uitstraling van de onderneming en dat de kosten van de overhead niet onnodig stijgen. Het bijhouden van alle regels rondom personeel is een uitdaging en personeel wordt daarom, ten onrechte, gezien als een last. Triangel Groep ontzorgt ondernemers door de personeelsadministratie uit handen te nemen.

Onze unieke aanpak

Wat vind je belangrijk?

Hoe belangrijk vind je dat?

Samen een methode vinden om dat wat jij belangrijk vindt uit te voeren

Je financiële situatie inzichtelijk maken

De financiële gevolgen van je doelstelling in kaart brengen

Uitvoering van de plannen

Wat maakt Triangel Groep anders?

We doen niet alleen de salarisadministratie maar alle zaken rondom het personeel zoals: registratie van verlof en verzuim, ondersteuning bij alle HR vraagstukken, beheer van alle personeelsverzekeringen, advies en beheer van pensioenregelingen en verzuimbegeleiding.

Besteed je personeelsadministratie uit

Laat je volledig ontzorgen. Je salarisadministratie regel je via Triangel Groep al vanaf € 7,75 per medewerker per maand. Als gezegd helpen we je ook met verlof, verzuim, advies, verzekeringen, en pensioen. Wil je weten wat het beste bij jou past? Neem vrijblijvend contact op.

Dit doen we als volgt

Wij leveren niet alleen de meest innovatieve software, maar helpen onze klanten ook om medewerkers ermee te laten werken. Hierdoor kunnen alle mutaties door de werknemers zelf worden aangegeven en door ons worden verwerkt. Hierdoor ben jij als ondernemer altijd in controle, maar heb je een minimale inspanning.

Hulp nodig?

Heb je vragen, een financiele uitdaging, wil je geholpen worden door toegewijde professionals?

Hulp nodig?

Heb je vragen, een financiele uitdaging, wil je geholpen worden door toegewijde professionals?

Stuur ons een bericht

Wil je iets met ons delen? Dat kan gerust. Stuur ons een bericht en we zullen contact met jou opnemen. 

Vragen

Zijn jouw vragen nog niet beantwoord? Bekijk onze veelgestelde vragen voor antwoord.